Huisstijl in een dag

Een logo met huisstijl voor (startende) zzp-ers, freelancers en ondernemers. Wil je ook een professionele huisstijl met een uniek design maar niet al te duur? Kies dan voor mijn huisstijl-in-een-dag optie! De snelste manier om een logo met huisstijl te laten maken door een professionele designer.

HUISSTIJL-IN-EEN-DAG

Wat je kan verwachten?

Wil je snel aan de slag met je product, dienst of onderneming maar heb je geen tijd voor lange creative brainstorm sessies? Dan is huisstijl-in-een-dag wellicht wat voor jou! Ik maak in 1 dag een huisstijl met brand manual voor jou met de volgende onderdelen: 

 • Logo - Een uniek ontwerp van het logo. 
 • Logogebruik - Het gebruik van het logo in afmetingen, diverse kleuren en achtergronden.
 • Kleurenpalette - Primaire en secundaire kleuren van het merk met een omschijving van hun toepassingen.
 • Typografie - Omschrijving van de gebruikte lettertypen, lettergrootte voor verschillende teksten en kleuren en stijlen.  
 • Stijlelement - Een vorm die bijdraagt aan de herkenning van je huisstijl. 
 • Brand manual - Alle bovenstaande onderdelen gedocumenteerd in een brand manual (huisstijlgids).
 • Geen verrassingen - Vaste prijs voor €950 ex btw

STAPPENPLAN

Hoe pakken we dit aan?

 1. De voorbereiding
  Je begint met het invullen van mijn vragenlijst waarbij ik informatie verzamel over jou merkidentiteit, wensen en behoeften. 
 2. Samen brainstorm
  Samen nemen we deze vragenlijst door, stel ik eventuele vragen en stellen we samen een actieplan op en plannen we de dag van ontwerp.
 3. De dag van ontwerpen!
  Op de dag van het ontwerp werk ik van 9 tot 6 en sta jij stand-by voor vragen en feedback. Aan het einde van de dag ontvang je van mij jouw unieke logo, huisstijl en brand manual!

Ontworpen in 1 dag

Door de juiste voorbereiding en een uitgebriede brainstorm weet ik precies jou behoeften. Van 9 tot 6 ben ik bezig met het ontwerpen van jou huisstijl.

Totaal pakket voor €950

De huisstijl is inclusief een brand manual met een professioneel logo, kleurenpalette, typografie en stijlelement voor €950. Dit is inclusief brainstorm en feedback ronde.

Support en onderhoud

Je nieuwe huisstijl is klaar en je wil deze uitbreiden met een product label, verpakking of magazine? ik help je graag bij de ontwikkeling voor een speciaal strippenkaarttarief.