Huisstijl in een dag

Een logo met huisstijl voor (startende) zzp-ers, freelancers en ondernemers. Wil je ook een professionele huisstijl met een uniek design maar niet al te duur? Kies dan voor mijn huisstijl-in-een-dag optie! De snelste manier om een logo met huisstijl te laten maken door een professionele designer.

Wat je kan verwachten?

Wil je snel aan de slag met je product, dienst of onderneming maar heb je geen tijd voor lange creative brainstorm sessies? Dan is huisstijl-in-een-dag wellicht wat voor jou! Ik maak in 1 dag een huisstijl met brand manual voor jou met de volgende onderdelen: 

 • Logo - Een uniek ontwerp van het logo. 
 • Logogebruik - Het gebruik van het logo in afmetingen, diverse kleuren en achtergronden.
 • Kleurenpalette - Primaire en secundaire kleuren van het merk met een omschijving van hun toepassingen.
 • Typografie - Omschrijving van de gebruikte lettertypen, lettergrootte voor verschillende teksten en kleuren en stijlen.  
 • Tonen en stijlen - Omschrijving over het innerlijk van het merk. Hoe praat de doelgroep en wat is de toon en de stijl? 
 • Toepassingen - Omschrijving van een paar toekomstige toepassingen. Hoe is de website er bijvoorbeeld uit in de nieuwe stijl?
 • Brand manual - Alle bovenstaande onderdelen gedocumenteerd in een brand manual (huisstijlgids).
 • Geen verrassingen - €950 ex btw

STAPPENPLAN

Hoe pakken we dit aan?

 1. De voorbereiding
  Je begint met het invullen van mijn vragenlijst waarbij ik informatie verzamel over jou merkidentiteit, wensen en behoeften. 
 2. Samen brainstorm
  Samen nemen we deze vragenlijst door, stel ik eventuele vragen en stellen samen een actieplan op.
 3. Planning van ontwerpdag 
  We plannen de dag van ontwerp, die dag sta je stand-by voor vragen en feedback.
 4. De dag van ontwerpen!
  Op de dag van het ontwerp werk ik van 9 tot 6 en hebben hebben halverwege de dag een feedback moment. Aan het einde van de dag ontvang je van mij jouw unieke logo, huisstijl en brand manual!

Tips & Tricks voor zzp-ers en ondernemers