Huisstijlen voor zzp-ers en ondernemers 

Ben je een (startend) zzp-er of ondernemer en wil je je product, dienst of organisatie een unieke huisstijl geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag bij het maken van een unieke huisstijl die aansluit bij jouw merkidentiteit. Een huisstijl die zorgt voor vertrouwen en onderscheidend is van de rest. De basis hiervan is het logo, ik help je bij het ontwerp, het maken van de keuze in kleuren en hun toepassingen, maar ook welke lettertypes je het beste voor je doelgroep kunt gebruiken. 

Met jouw huisstijl kan ik je ook helpen om deze consistent door te voeren in alle mogelijke middelen. Briefpapier, visitekaarten, envelopppen, presentaties, maar natuurlijk ook de website of bijvoorbeeld een magazines. Ik leg alles vast in een brand manual om consistentie in de toekomst te kunnen waarborgen.  

hero_header_branding-copy-1

Met het stellen van de juiste vragen heeft Cor een huisstijl ontwikkeld die aansluit bij ons concept. Cor werkt snel en geeft verfrissende input bij de ontwikkeling van onze website. Zijn nazorg is heel fijn! 

René Steuer, CEO Space to Create

STAPPENPLAN

Hoe pakken we dit aan?

  1. We beginnen met een brainstorm en gaan op zoek naar het DNA van jouw bedrijf of merk. In deze brainstorm brengen we je doelgroep in kaart, met welk verhaal het ontstaan is en wat de visuele ideeën zijn die het verhaal gaan overbrengen.
  2. Met de uitkomst van de brainstorm ga ik aan de slag met het ontwerp van jouw merkidentiteit. Ik ontwerp 3 voortellen en jij geeft mij feedback. We verwerken de feedback en werken 1 ontwerp uit.
  3. Het gekozen ontwerp bestaande uit een logo, stijlelement, kleurenpalet en typografie keuze werk ik uit in een brand manual. Vanaf nu kan je zelf aan de slag met je eigen huisstijlgids!

FUNCTIES

Wat heeft een huisstijl nodig? 

lab-flask-experiment

Identiteit dat het merk vertegenwoordigt

Een huisstijl legt aan je doelgroep de visuele identiteit van je bedrijf uit  

design-tool-quill-2

De juiste typografie

Lettertype zegt veel over je stijl en merkidentiteit: sierlijk, strak of modern

flag

Een herkenbaar stijlelementen

Stijlelementen dragen bij aan de herkenning van een bedrijf

video-game-mario-3

Een uniek en professioneel logo

Het meest herkenbare element van de huisstijl is het bedrijfslogo

design-tool-pen-station

Kleuren met een boodschap

Het is belangrijk dat het kleurenpalet van je huisstijl past bij het merk

cog

Een duidelijke brand manual

Consistentie in een huistijl is een must, gebruik daarom een brand manual (huisstijlhandboek) 

Huisstijl in een dag

De snelste manier om een unieke huisstijl te laten ontwerpen door een professionele designer. Voor €950,- ex btw ontvang je een logo, volledig uitgewerkte huisstijl en brand manual. 

Wat kost een huisstijl 

De kosten voor een huisstijl bestaan uit het ontwerp van een logo, kleurenpallet, typografie en uitwerking van eventuele huisstijldragers. Kijk voor een prijsindicatie in de prijslijst. 

Vraag & Antwoord

Is het ontwerp van mijn logo uniek? 
Ja, ik ontwerp altijd een uniek, professioneel en onderscheidend logo voor je onderneming en maak daar geen gebruik van stockbeelden of cliparts.

Hoe krijg ik mijn logo aangeleverd? 
Je logo wordt in alle gangbare bestandsformaten aangeleverd. Mocht je toch een ander formaat nodig hebben dan lever ik deze kosteloos aan.

Wanneer betaal ik voor mijn huisstijl? 
Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent met het restulaat van je huisstijl. Dus geen risico's en 100% tevredenheidsgarantie voor jou. 

Wordt de huisstijl mijn eigendom? 
Ja, na betaling van de factuur ben je de gelukkige eigenaar van de nieuwe huisstijl. Vanaf nu mag je de huisstijl naar eigen wens gebruiken.

Ik heb al een logo en/of huisstijl maar deze is verouderd.
Naast het ontwerpen van nieuwe logo's en huisstijlen restyle en update ik deze ook graag met behoud van herkenbare elementen. 

En, of ik ook het drukwerk kan verzorgen? 
Daar kan ik je zeker mee helpen. Ik ondersteun en help mijn opdrachtgevers volledig met hun print- en drukwerk.