Onderzoek

Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van jouw merkidentiteit, die zorgt voor herkenbaarheid van jouw product, dienst of organisatie. We beginnen met een strategiesessie en gaan op zoek naar het DNA van jouw bedrijf of merk. In deze sessie brengen we je doelgroep in kaart, met welk verhaal het ontstaan is en wat de visuele ideeën zijn die het verhaal gaan overbrengen. Met het onderzoek en een brainstormsessie kunnen wij een consistente huisstijl ontwikkelen die strategisch is onderbouwd.  

De bepaling van jouw DNA 

Wat is je doelgroep en wanneer heb je hen in voor het laatst in kaart gebracht. Vooral de woorden ‘voor het laatst’ zijn hier belangrijk! Een keer een doelgroeponderzoek betekent niet dat je klaar bent. Jouw bedrijf groeit en verandert.

Analyseer je klanten. Wie zijn ze? Merk je dat ze toch andere eigenschappen hebben dan je in kaart had gebracht? Aan tafel zitten met je klanten, met je team en relaties kan ontzettend waardevol zijn. Zij geven je ontzettend waardevolle informatie.

Je zult je verbazen hoeveel bedrijven geen rekening houden met hun concurrentie. Jouw concurrenten staan niet stil. Zij zetten vaak alles op alles om jou ‘van je troon te stoten’ Door je concurrenten onder de loep te houden kan je jouw Unique Selling Points (USPs) veranderen en weer passend maken voor jouw doelgroep.

Gerard Doustraat 212
1073 XB Amsterdam

Back to top Arrow