Portfolio

Een selectie uit verschillende opdrachten in huisstijlen, websites en designs die ik de afgelopen jaren heb gerealiseerd. Zit er iets bij wat je aanspreek voor je eigen onderneming, website of project, neem dan contact met mij op.   

LH-Flag-Mockup

Huisstijl & handboek voor Lease Herder

In 2020 startte Stephan zijn autolease- bedrijf, Lease Herder. Met veel ervaring in deze sector maakt hij het verschil door duurzaamheid in de car lease. Wij hebben hem mogen helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl.  

Free-Outdoor-Boy-Wearing-TShirt-Mockup

Huisstijl & website voor #Recharge

Het #Recharge programma groeide uit tot een daverend succes en was klaar voor een next step. Wij hebben #Recharge geholpen met het ontwerpen van een volwassen huisstijl en website. 

Cor heeft voor ons een nieuwe huisstijl ontwikkeld, waarbij hij al onze uitingen in een lijn heeft weten te krijgen. Erg blij mee!

Hidde de Vries, oprichter van The Recharge Company

covers-chro-1

Corporate Magazines voor Alex van Groningen 

Alex van Groningen BV is dé partner voor ambitieuze financials en managers. Met ruim 50 toonaangevende financiële cursussen, management trainingen en opleidingen helpen zij je verder in kennis, netwerk & carrière. Wij mochten ze helpen met een sterk bladformule met verschilende passende design's.

arclinea-macbook-screensaver

Website voor Arclinea Breda 

Bij Arclinea Breda worden niet alleen Italiaanse design keukens verkocht maar ook bijpassende design meubels van de merken B&B Italia en Maxalto. Met een nieuwe gestructureerde en responsive site hebben wij Arclinea Breda op de kaart gezet. 

Cor heeft naast een nieuw design ook structuur en overzicht in onze website gebracht. Hij is helder en duidelijk in zijn adviezen en denkt graag met je mee. Blij met het resultaat!

Freeke Hamelijnck, eigenaresse Arclinea Breda

spacetocreate-utrecht-1

Huisstijl & handboek voor Space to Create

In 2018 startte Space to Create met het verhuren van dynamische en creatieve ruimtes. Wij hebben ze mogen helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl.  

Met het stellen van de juiste vragen heeft Cor een huisstijl ontwikkeld die aansluit bij ons concept. Cor werkt snel en geeft verfrissende input bij de ontwikkeling van onze website. Zijn nazorg is heel fijn! 

René Steuer, CEO Space to Create

scantrae-Stand_Mockup_02

Huisstijl & handboek voor Skantrae

In 2018 heeft Skantrae een nieuwe stuctuur aan hun bedrijf gegeven. Wij mochten ze helpen met het ontwikkelen van een ondersteunende, betrouwbare en herkenbare huisstijl.