Websites voor zzp-ers en ondernemers

Ben je een (startend) zzp-er of ondernemer en wil je jezelf online beter presenteren maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag bij het maken van een website die technisch goed in elkaar zit en waar de juiste informatie op de juiste plek staat. 

We starten met een brainstorm en gaan op zoek naar jouw tagline die het bedrijf in 1 zin omvat. We ontwerpen het design en vullen de website met content. We maken gebruik van een vriendelijk content management systeem. Hierdoor is het aanpassen van teksten of het vervangen van een afbeelding eenvoud voor jou. Kom je er toch niet uit, dan helpen wij je natuurlijk graag om met het CMS te kunnen werken.

hero_visual_mac_iphone

Cor heeft naast een nieuw design ook structuur en overzicht in onze website gebracht. Hij is helder en duidelijk in zijn adviezen en denkt graag met je mee. Blij met het resultaat!

Freeke Hamelijnck, eigenaresse Arclinea Breda

STAPPENPLAN

Mijn aanpak

  1. We beginnen met een brainstorm over wat het doel van je website is, bepalen de wensen en behoeften van je doelgroep en kijken wat je wilt uitstralen met de website. 
  2. Je levert alle materialen aan die je hebt. Teksten, afbeeldingen, testimonials, etc. Alles wat we nodig hebben om op je website te plaatsen. 
  3. Zodra alles binnen is maken we en plan en ga ik aan de slag met het bouwen van jouw website. We installeren, designen en richten jouw website in. Je geeft mij feedback over het design en ik werk deze uit tot een finale versie.
  4. We lanceren je website en met je eigen inlog kan je nu de website onderhouden, updaten en zelfs blogs schrijven.

FUNCTIES

Wat heeft een website nodig? 

laptop-smiley-1

Een domeinnaam

Een duidelijk domeinnaam die meteen duidelijk maakt wat je verkoopt

filter-picture

Professioneel design

Maak een goede eerste indruk met een design wat bij jou product of dienst past

building-modern-1

Bedrijfsvermelding

Maak je website online zichtbaar voor toekomstige klanten 

design-tool-pen-station

Goede afbeeldingen 

Kies je voor eigen afbeeldingen of kies voor rechtenvrije stock fotos

wench-double

Eenvoudig bewerken

Update en bewerk eenvoudig je website met een vriendeiljk CMS

analytics-graph-bar

SEO

Onderhoud je website en word sneller zichtbaar in Google.

Website-in-een-dag

De snelste manier om een een one-page website met logo en design te laten ontwikkelen door een professionele designer. Voor €950 ex btw kan je met je eigen website aan de slag.

Wat kost een website? 

Een website heeft een domainnaam en hostings-pakket nodig. Daarnaast zijn er kosten voor het ontwerp, installatie en de inrichting van jouw site. Kijk voor een prijsindicatie in de prijslijst.