Website voor Arclinea Breda 

Bij Arclinea Breda worden niet alleen Italiaanse design keukens verkocht maar ook bijpassende design meubels van de merken B&B Italia en Maxalto. Met een nieuwe gestructureerde en mobielvriendelijke webite hebben wij Arclinea Breda op de kaart gezet. 

arclinea-macbook

Arclinea, ontwerpt al meer dan 90 jaar tijdloze design keukens

Al meer dan 90 jaar is Arclinea een van de meest tijdloze design merken in de keukenindustrie. Wat ooit begonnen is als een kleine houtverwerkings-fabriek in noord-Italië is uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende keukenmerken ter wereld.

Arclinea Breda heeft zich eerst gefocust op de winkel waardoor de website in de loop der tijd achter bleef.  Er was geen structuur of consistentie te vinden. Her en der stond informatie op de website geplaatst en de website  was niet mobielvriendelijk. De site heeft eerst een nieuwe stuctuur gekregen en daarna ben ik aan de slag gegaan met een nieuw ontwerp en heb ik ze geholpen met het plaatsten van de content. 

acrlinea-foto02
acrlinea-foto01
safari-navbar

Top-header

Omdat Arclinea Breda als flagship store meerdere bij-producten aanbiedt zoals B&B Italia en Maxalto meubels, is er gekozen voor een top-header menu. Deze top-header werkt inspirerend voor de diversiteit van producten. Het top-header menu verdwijnt zodra de bezoeker zich in de gewenste pagina verdiept. 

safari-navbar

Mobielvriendelijk

De diversiteit van producten is nu goed zichtbaar op de website. Omdat er bezoekers zijn die de website vanaf een mobiele telefoon bezoeken, is rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid en design. 

Cor heeft naast een nieuw design ook structuur en overzicht in onze website gebracht. Hij is helder en duidelijk in zijn adviezen en denkt graag met je mee. Blij met het resultaat!

Freeke Hamelijnck, eigenaresse Arclinea Breda

View
error: Content is protected !!