Brand Guide voor Zeelenberg

Al ruim 25 jaar is Zeelenberg actief in de wereld van werving en selectie, interimmanagement, loopbaan & ontwikkeling en psychologie voor overheidsorganisaties. Zij gaan op zoek naar de best passende kandidaat waarbij persoonlijkheid en drijfveren in hun visie een belangrijke rol spelen.

Zeelenberg_fineliner

Mensen maken het verschil

Met een 25 jarig jubileum werd het tijd voor een nieuw jasje. Ik heb ze mogen helpen dit mooie bedrijf een opgefriste corporate identiteit te geven. 

Het uitgangspunt is een stijl die herkenkbaar is, warmte uitstraalt maar ook professoneel is voor een groot publiek. Er is gekozen voor een kleurenpalet die een warm, rijk en dynamisch Zeelenberg weerspiegelt. We gebruiken een rijk sans serif lettertype voor zowel de brand- als body- copy en combineren dit met een handgeschreven lettertype die voor een speelse en persoonlijke touch zorgt. 

Zeelenberg-logo-1
Zeelenberg-logo-diap

Stijlelement

Het stijlelement dat is ontwikkeld illustreert de letter Z van Zeelenberg. De Z kan in een outline of vol vlak gebruikt worden en mogen met elkaar samenwerken. Het mag in delen en in verschilllende formaten worden gebruik. Het systeem is simpel en is makkelijk toe te passen in online en offline middelen. 

stijlelement-1
Zeelenberg_businesscard
zeelenberg_briefpapier_oranje
zeelenberg-2
zeelenberg2-1

Brand Guide

Alle richtlijnen, templates en stijlelementen zijn uitgewerkt in een slimme brand guide, die door het gehele bedrijf en externe partijen gebruikt kan worden. Zo ondersteunen we de nieuwe corporate identiteit en zal de brand guide bijdragen aan een consistente uitstraling die de juiste boodschap uit draagt. 

zeelenberg_brand_guide_overzicht

Cor heeft ons verrast met ontwerpen die écht bij ons passen. Hij heeft een leuke twist gegeven aan onze uitstraling en alles in lijn gebracht met elkaar. Nieuw maar tegelijkertijd vertrouwd! 

Methanie van der Lee, Adviseur Zeelenberg 

View
error: Content is protected !!