Huisstijl in een dag

Een logo met huisstijl voor (startende) zzp-ers, freelancers en ondernemers. Wil je ook een professionele huisstijl met een uniek design, maar niet al te duur? Kies dan voor mijn huisstijl-in-een-dag optie! De snelste manier om een logo met huisstijl te laten maken door een professionele designer.

HUISSTIJL-IN-EEN-DAG

Wat je kan verwachten?

Wil je snel aan de slag met je product, dienst of onderneming, maar heb je geen tijd voor lange creatieve brainstorm sessies? Dan is huisstijl-in-een-dag wellicht wat voor jou! Ik maak in 1 dag een huisstijl met brand manual voor je met de volgende onderdelen: 

 • Logo - Een uniek ontwerp van het logo met omschrijving van gebruik in afmetingen, diverse kleuren en achtergronden.
 • Kleurenpalet - Primaire en secundaire kleuren van het merk met een omschijving van hun toepassingen.
 • Typografie - Omschrijving van de gebruikte lettertypen, lettergrootte voor verschillende teksten, kleuren en stijlen.  
 • Stijlelement - Vorm die bijdraagt aan de herkenning van je huisstijl. 
 • Brand manual - Alle bovenstaande onderdelen gedocumenteerd in een brand manual (huisstijlgids).
 • Geen verrassingen - Vaste prijs voor €950 ex BTW

STAPPENPLAN

Hoe pakken we dit aan?

 1. De voorbereiding
  Je begint met het invullen van mijn vragenlijst, waarbij ik informatie verzamel over jouw merkidentiteit, wensen en behoeften. 
 2. Samen brainstormen
  Samen nemen we deze vragenlijst door en stel ik vragen. We maken samen een actieplan en we plannen de dag van ontwerp.
 3. De dag van ontwerpen!
  Op de dag van het ontwerp, werk ik van 9 tot 6 en sta jij stand-by voor vragen en feedback. Aan het einde van de dag ontvang je van mij jouw unieke logo, huisstijl en brand manual!

Alle voordelen op een rij

design-tool-pen-station

Ontwerp in 1 dag

Door de juiste voorbereiding en een uitgebreide brainstorm weet ik precies wat jouw behoeften zijn. Van 9 tot 6 ben ik bezig met het ontwerpen van jouw huisstijl.

>target-center-2

Totaal pakket voor €950

De huisstijl is inclusief een brand manual met een professioneel logo, kleurenpalet, typografie en stijlelement voor €950 ex BTW. Dit is inclusief brainstorm en feedback ronde.

>mood-happy

Support en onderhoud

Je nieuwe huisstijl is klaar, maar wil je deze graag uitbreiden met bijvoorbeeld een product, label, verpakking of magazine? Ik help je graag bij de ontwikkeling voor een speciaal strippenkaarttarief.

Onder de professionele begeleiding van Cor, is het gelukt om binnen korte tijd onze gedachten over het concept te verwerken tot een passend logo incl. kleur en typografie. Een resultaat waar we erg blij mee zijn. Cor kan goed luisteren en heeft het vermogen om zich goed in te leven. Dit vertaald hij vervolgens snel en vakkundig in een passend design.

Tom van Duijn, oprichter van Spin Up Club

error: Content is protected !!