Huisstijlen voor zzp-ers en ondernemers 

Ben je een (startend) zzp-er of ondernemer en wil je je product, dienst of organisatie een unieke huisstijl geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag bij het maken van een unieke huisstijl die aansluit bij jouw merkidentiteit. Een huisstijl die zorgt voor vertrouwen en onderscheidend is van de rest. De basis hiervan is het logo, ik help je bij het ontwerp, het maken van de keuze in kleuren en hun toepassingen, maar ook welke lettertypes je het beste voor je doelgroep kunt gebruiken. 

Met jouw huisstijl kan ik je ook helpen om deze consistent door te voeren in alle mogelijke middelen. Briefpapier, visitekaarten, envelopppen, presentaties, maar natuurlijk ook de website of bijvoorbeeld een magazine. Ik leg alles vast in een brand manual om consistentie in de toekomst te kunnen waarborgen.  

hero_header_huisstijl

Met het stellen van de juiste vragen heeft Cor een huisstijl ontwikkeld die aansluit bij ons concept. Cor werkt snel en geeft verfrissende input bij de ontwikkeling van onze website. Zijn nazorg is heel fijn! 

René Steuer, CEO Space to Create

STAPPENPLAN

Hoe pakken we dit aan?

  1. We beginnen met een brainstorm sessie en gaan op zoek naar het DNA van jouw bedrijf of merk. In deze sessie brengen we je doelgroep in kaart, met welk verhaal het ontstaan is en wat de visuele ideeën zijn die het verhaal gaan overbrengen.
  2. Met de uitkomst van de brainstorm sessie ga ik aan de slag met het ontwerp van jouw merkidentiteit. Ik ontwerp 3 voorstellen en jij geeft mij feedback. We verwerken de feedback en werken 1 ontwerp uit.
  3. Het gekozen ontwerp; bestaande uit een logo, stijlelement, kleurenpalet en typografie-keuze, werk ik uit in een brand manual. Vanaf nu kan je zelf aan de slag met je eigen huisstijlgids!

FUNCTIES

Alles wat je nodig hebt voor je huisstijl 

lab-flask-experiment

Identiteit die het merk vertegenwoordigt

Een huisstijl legt aan je doelgroep de visuele identiteit van je bedrijf uit.  

flag

Een herkenbaar stijlelement

Stijlelementen dragen bij aan de herkenning van een bedrijf.

video-game-mario-3

Een professioneel en uniek logo

Het meest herkenbare element van de huisstijl is het bedrijfslogo.

design-tool-pen-station

Kleuren met een boodschap

Het is belangrijk dat het kleurenpalet van je huisstijl past bij het merk.

design-tool-quill-2

De juiste typografie

Lettertypen zeggen veel over je stijl en merkidentiteit: sierlijk, strak of modern.

cog

Een duidelijke brand manual

Consistentie in een huistijl is een must, gebruik daarom een brand manual (huisstijlhandboek). 

VRAGEN & ANTWOORDEN 

FAQ Logo's en huisstijlen 

Ja, ik ontwerp altijd een uniek, professioneel en onderscheidend logo voor je onderneming en maak daar geen gebruik van stockbeelden of cliparts.

Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent met het restulaat van je huisstijl. Dus geen risico's en 100% tevredenheidsgarantie voor jou. 

Naast het ontwerpen van nieuwe logo's en huisstijlen, restyle en update ik deze ook graag met behoud van herkenbare elementen. 

Je logo wordt in alle gangbare bestandsformaten aangeleverd en je kan hierdoor het logo voor ieder doeleinde gebruiken. Zo kan je kan het logo bijvoorbeeld gebruiken op je website, voor drukwerk en reclameborden. Mocht je toch een ander formaat nodig hebben dan lever ik dit kosteloos aan.

Ja, na betaling van de factuur ben je de gelukkige eigenaar van je nieuwe huisstijl inclusief brand manual. Vanaf nu mag je de huisstijl naar eigen wens gebruiken.

actie_header_huisstijl

Huisstijl in een dag

De snelste manier om een unieke huisstijl te laten ontwerpen door een professionele designer.
Voor €950,- ex BTW ontvang je een logo, volledig uitgewerkte huisstijl met brand manual en social media template. Reserveer snel een plek!

error: Content is protected !!