Portfolio

Een selectie uit verschillende opdrachten in huisstijlen, websites en designs die ik de afgelopen jaren heb gerealiseerd. Zit er iets bij wat je aanspreek voor je eigen onderneming, website of project, neem dan contact met mij op.   

stamp_straetus

Huisstijl & handboek voor STRAETUS

In 2021 is STRAETUS International overgenomen en werd het tijd voor een rebranding die aansluit bij het merk STRAETUS. Ik heb ze mogen helpen bij de ontwikkeling van de rebranding zonder dat ze hun indentiteit verloren.

Cor heeft voor ons de rebranding gedaan na onze overname van Straetus International. Hij heeft een internationale frisse huisstijl ontwikkeld die goed aansluit bij ons merk. Door de fijne en snelle samenwerking zijn we tot volle tevredenheid tot dit resultaat gekomen en was de rebranding een begin van een langdurige samenwerking.

Crijn Jansen, CEO STRAETUS International 

SUC_BUTTONS

Huisstijl & handboek voor Spin Up Club

In 2021 bedacht Tom van Duijn een nieuw concept genaamd de 'Spin Up Club'. Een concept waar de balans tussen werk en ontspanning centraal staat. Ik heb ze mogen helpen bij het ontwikkelen van een passend logo met bijhehorende huisstijl.

Onder de professionele begeleiding van Cor, is het gelukt om binnen korte tijd onze gedachten over het concept te verwerken tot een passend logo incl. kleur en typografie. Een resultaat waar we erg blij mee zijn. Cor kan goed luisteren en heeft het vermogen om zich goed in te leven. Dit vertaalt hij vervolgens snel en vakkundig in een passend design.

Tom van Duijn, oprichter van Spin Up Club

R89_Logo

Huisstijl & handboek voor REFINERY89

REFINERY89 groeit in 2021 razendsnel waardoor ze een professionele verbetering willen maken in hun visuele indentiteit. Ik heb ze mogen helpen met het ontwikkelen van een professioneel logo met bijbehorende huisstijl.

Cor heeft ons merk in een nieuw geprofessionaliseerd jasje gestoken, maar misschien nog wel het belangrijkste; aan strikte richtlijnen gebonden in een brand guide. Ideaal om onze snelle groei te ondersteunen en externe communicatie vanuit onze groeiende groep medewerkers internationaal op elkaar afgestemd te krijgen.

Hugo Welkers, CEO Refinery89

LH-Flag-Mockup

Huisstijl & handboek voor LEASEHERDER

In 2020 startte Stephan met LEASEHERDER als onafhankelijk bemiddelaar voor zakelijke autolease. Met veel ervaring in deze sector maakt hij het verschil door gespecialiseerd te zijn in elektrische voertuigen. Ik heb hem mogen helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl.

Het lukt Cor om een waterval van ideeën te vertalen naar een beeld wat je zelf niet had kunnen bedenken, maar wat wel klopt! Ik kan Cor dan ook zeker aanbevelen!

Stephan den Herder, CEO LEASEHERDER

Free-Outdoor-Boy-Wearing-TShirt-Mockup

Huisstijl & website voor #Recharge

Het #Recharge programma groeide uit tot een daverend succes en was klaar voor een next step. Ik heb #Recharge geholpen met het ontwerpen van een volwassen huisstijl en website. 

Cor heeft voor ons een nieuwe huisstijl ontwikkeld, waarbij hij al onze uitingen in een lijn heeft weten te krijgen. Erg blij mee!

Hidde de Vries, oprichter van The Recharge Company

covers-chro-1

Magazines voor Alex van Groningen 

Alex van Groningen BV is dé partner voor ambitieuze financials en managers. Met ruim 50 toonaangevende financiële cursussen, management trainingen en opleidingen helpen zij je verder in kennis, netwerk & carrière. Ik mocht ze helpen met een sterk bladformule met verschilende passende design's.

arclinea-macbook-screensaver

Website voor Arclinea Breda 

Bij Arclinea Breda worden niet alleen Italiaanse design keukens verkocht maar ook bijpassende design meubels van de merken B&B Italia en Maxalto. Met een nieuwe gestructureerde en responsive site heb ik Arclinea Breda op de kaart gezet. 

Cor heeft naast een nieuw design ook structuur en overzicht in onze website gebracht. Hij is helder en duidelijk in zijn adviezen en denkt graag met je mee. Blij met het resultaat!

Freeke Hamelijnck, eigenaresse Arclinea Breda

spacetocreate-utrecht-1

Huisstijl & handboek voor Space to Create

In 2018 startte Space to Create met het verhuren van dynamische en creatieve ruimtes. Ik heb ze mogen helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl.  

Met het stellen van de juiste vragen heeft Cor een huisstijl ontwikkeld die aansluit bij ons concept. Cor werkt snel en geeft verfrissende input bij de ontwikkeling van onze website. Zijn nazorg is heel fijn! 

René Steuer, CEO Space to Create

scantrae-Stand_Mockup_02

Huisstijl & handboek voor Skantrae

In 2018 heeft Skantrae een nieuwe stuctuur aan hun bedrijf gegeven. Ik mocht ze helpen met het ontwikkelen van een ondersteunende, betrouwbare en herkenbare huisstijl.