Website in een dag

Een one-pager of landingspage voor (startende) zzp-ers, freelancers en ondernemers. Wil jij ook een professionle website met een uniek design maar niet al te duur? Kies dan voor mijn website-in-een-dag optie! De snelste manier om een website te laten maken door een professionele designer.

WEBSITE-IN-EEN-DAG

Wat je kan verwachten?

Wil je online snel aan de slag met de promotie van je product, dienst of onderneming maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is website-in-een-dag wellicht wat voor jou! Ik maak in 1 dag een website met de volgende onderdelen: 

 • One-pager/Landingspagina - 1 pagina waar alle informatie van jouw onderneming op vermeld staat. 
 • Professioneel design - Met logo en kleurenpalet
 • 100% responsive - designs voor mobiel en tablets 
 • Wordpress - Een eenvoudig en vriendelijk CMS 
 • Geen verrassingen - Vaste prijs voor €950 ex BTW

STAPPENPLAN

Hoe pakken we dit aan?

 1. De voorbereiding
  Je begint met het invullen van mijn vragenlijst, waarbij ik informatie verzamel over jouw merkidentiteit, wensen en behoeften. 
 2. Samen brainstormen
  Samen nemen we deze vragenlijst door en stel ik nog extra vragen. Samen maken we een actieplan en plannen we de dag van het ontwerp.
 3. De dag van ontwerpen!
  Op de dag van het ontwerp werk ik van 9 tot 6 en sta jij stand-by voor vragen en feedback. Aan het einde van de dag ontvang je van mij een volledige en unieke website, met eigen inlog-gegevens!

Alle voordelen op een rij

>hammer-1

Gebouwd in 1 dag 

Door de juiste voorbereiding en een uitgebreide brainstorm sessie, weet ik precies jouw behoeften. Van 9 tot 6 ben ik bezig met het bouwen van jouw website.

>target-center-2

Totaal pakket voor €950

De hele website inclusief ontwerp, logo, kleuradvies, instaleren en bouwen kost maar €950 ex BTW. Dit is inclusief brainstorm en 14 dagen garantie op technische fouten. 

>mood-happy

Support en onderhoud

Je gloednieuwe website staat live, maar heb je toch hulp nodig? Ik help je graag  bij het optimaliseren van je site voor een strippenkaart tarief