Websites voor zzp-ers en ondernemers

Ben je een (startend) zzp-er of ondernemer en wil je jezelf online beter presenteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag bij het maken van een website die technisch goed in elkaar zit en waar de juiste informatie op de juiste plek staat. 

We starten met een brainstorm sessie en gaan op zoek naar jouw tagline die het bedrijf in 1 zin omvat. We ontwerpen het design en vullen de website met content. We maken gebruik van een vriendelijk content management systeem. Hierdoor is het aanpassen van teksten of het vervangen van een afbeelding super simpel voor jou. Kom je er toch niet uit, dan helpen wij je natuurlijk graag om met het CMS te kunnen werken.

hero_visual_mac_iphone

Cor heeft naast een nieuw design ook structuur en overzicht in onze website gebracht. Hij is helder en duidelijk in zijn adviezen en denkt graag met je mee. Blij met het resultaat!

Freeke Hamelijnck, eigenaresse Arclinea Breda

STAPPENPLAN

Mijn aanpak

  1. We beginnen met een brainstorm sessie over wat het doel van je website is, bepalen de wensen en behoeften van je doelgroep en kijken wat je wilt uitstralen met de website. 
  2. Je levert alle materialen aan die je hebt. Teksten, afbeeldingen, testimonials, etc. Alles wat we nodig hebben om op je website te plaatsen. 
  3. Zodra alles binnen is maken we een plan en ga ik aan de slag met het bouwen van jouw website. We installeren, designen en richten jouw website in. Je geeft mij feedback over het design en ik werk deze uit tot een finale versie.
  4. We lanceren je website en met je eigen inlog kan je nu de website onderhouden, updaten en zelfs blogs schrijven.

FUNCTIES

Alles wat je nodig hebt voor je website

laptop-smiley-1

Een domeinnaam

Een domeinnaam die meteen duidelijk maakt wat je verkoopt.

building-modern-1

Bedrijfsvermelding

Maak je website online zichtbaar voor toekomstige klanten. 

design-tool-pen-station

Goede afbeeldingen 

Kies je voor eigen afbeeldingen of kies voor rechtenvrije stock fotos?

wench-double

Eenvoudig bewerken

Update en bewerk eenvoudig je website met een vriendeiljk CMS.

filter-picture

Professioneel design

Maak een goede eerste indruk met een design wat bij jou product of dienst past.

analytics-graph-bar

SEO

Onderhoud je website en word sneller zichtbaar in Google.

VRAGEN & ANTWOORDEN

Website FAQ  


Wanneer je een landingspagina/one-pagers wilt, dan kan ik dit doormiddel van mijn speciale programma in 1 dag bouwen: website-in-een-dag  Wil je een meer complete bedrijfswebsite? Dan hebben we eerst een brainstorm sessie, verzamelen we allle benodigheden en maken we een planning. Houd dan rekening met een periode van ongeveer 3 tot 6 weken voordat je nieuwe website online staat. 

Zeker kan dat, je website wordt in een vriendelijk CMS (content management systeem) gebouwd. Je kunt gemakelijk teksten en afbeeldingen aanpassen en zelf een blog of product toevoegen.

Nee, er zijn geen maandelijkste kosten verbonden aan mijn werkzaamheden. Maar ik kan je wel helpen tegen een voordeling strippenkaarttarief voor ondehoud. Houd er wel rekening mee dat je website op een hosting draaid waar waarschijnlijk wel kosten aanzijn verbonden. Voor de hosting kan ik je adviseren welk pakket het beste bij jou past. 

Je website wordt gebouwd in het vriendelijke CMS WordPress. Het biedt talloze mogelijkheden, van een simpele landingspagina tot het maken van een webshop of boekingssysteem. Een eenvoudig platform dat met je website kan mee groeien.

Jazeker, ik ontwerp vanuit de gedachte: mobile first! Jouw website is straks te bezoeken via mobiel, tablet en desktop.

hero_visual_mac_iphone

Website in een dag

De snelste manier om een one-page website met logo en design te laten ontwikkelen door een professionele designer. Voor €950 ex BTW kan je met je eigen website aan de slag. Reserveer snel een plek!