Huisstijl & handboek voor Space to Create

In 2018 startte Space to Create met het verhuren van dynamische en creatieve ruimtes. Wij hebben ze mogen helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl.  

stc-tape-copy

Great ideas start here

Bij Space to Create kun je in een unieke ruimte werken met alle faciliteiten die je wenst. Het moet zorgeloos en leuk zijn.

Space to Create is een plaats waar mensen samen kunnen komen om ombelemmerd op eigen wijze aan het werk te kunnen gaan. Hier kan je brainstormen op een creatieve plek of vergaderen in een mooie ingerichte zaal. Ze hebben ons gevraagd om hun dynamische en creatieve manier van ruimtes verhuren door te vertalen naar een passende huisstijl. Een huisstijl die onderscheidend is van haar concurrenten.

Master logo 

Het logo van Space to Create is een woordmerk dat aangevuld is met de pay-off: Great ideas start here. Een pay-off die het woordmerk versterkt, met haar eigen typografie. De pay-off kan ook goed gebruikt worden als stijlelement zonder het logo. Denk bijvoorbeeld aan briefpapier en socialmedia templates. 

logo-stc-black
kleuren-space-to-create

Color rooms

In de huisstijl hebben we gebruik gemaakt van zes verschillende kleuren. Blauw, groen, oranje, roze, grijs en zwart. De verschillende kleuren worden gebruikt voor de diverse ruimtes met bijbehorende kleurnamen: The Blue Room, The Green Room, etc.

hero_visual_mac_cub_stc

Typografie

De strakke letters in het lettertype hebben open vormen en een neutrale uitstraling. Door haar open maar toch strakke vormen, oogt de bold-versie rustig en straalt ze professionaliteit uit.   

stc-typo-1
stc-brochure
spacetocreate-utrecht-1

Met het stellen van de juiste vragen heeft Cor een huisstijl ontwikkeld die aansluit bij ons concept. Cor werkt snel en geeft verfrissende input bij de ontwikkeling van onze website. Zijn nazorg is heel fijn! 

René Steuer, CEO Space to Create

View
error: Content is protected !!