Huisstijl & website voor #Recharge

Het #Recharge programma groeide uit tot een daverend succes en was klaar voor een next step. Wij hebben #Recharge geholpen met het ontwerpen van een volwassen huisstijl en website. 

Recharge-keycord

Take the leap
now and recharge your life!

De missie van #Recharge is het leven van 1 miljoen mensen te verbeteren. Inmiddels zijn ze al ruim over de 1e procent. Meer dan 12.000 deelnemers hebben de positieve effecten van het #Recharge programma ervaren. 

Rechargen gaat over het vervangen van ingesleten gewoontes door energieke routines om jouw persoonlijke doelen te behalen. Of dit nu een belangrijke presentatie is of meer tijd door brengen met vrienden en familie. 

Een nieuwe logo 

Het lettertype van het oude logo paste niet meer in het beeld van nu. We hebben het logo vernieuwd en gebruik gemaakt van oude elementen in het nieuwe logo. Zo bleef de 'hashtag' in hetzelfde lettertype, maar nu geplaatst in een ronde vorm. Rond staat weer symbool voor vitaliteit. Deze vorm wordt ook gebruikt als stijlelement voor de andere huisstijldragers. Denk bijvoorbeeld aan buttons, briefpapier en app-iconen. 

hryl-logo-1000
Artboard-1@2x

Groei en avontuur

De kleur groen staat voor groei, harmonie en succes. Woorden waarmee de doelgroep zich goed kan identificeren. Met de kleur blauw straalt #Recharge rust en vertouwen uit, zeer belangrijke eigenschappen van een recharge. 

Als 'call to action' is er voor een verloop kleur gekozen, die van oranje naar rood over gaat. Deze kleuren roepen engerie, avontuur en passie op.  

Sportieve iconen

Voor de website hebben we meerdere iconen ontworpen. Voor de drie verschillende programma's van #Recharge zijn deze terug te vinden in het 5, 7 en 21- daagse programma. 

Artboard-1-copy-5@2x
Artboard-1-copy-4@2x
Artboard-1-copy-3@2x
Artboard-1-copy-2@2x
Artboard-1@2x
Artboard-1-copy@2x

Typografie 

Het lettertype is een zeer uitgebreid lettertype met al zijn verschillende diktes. Er kan op een pettige manier met de letters gespeeld worden in de verschillende huisstijldragers. 

hr-typo

Responsive Website 

De website heeft als doel om deelnemers en toekomstige deelnemers te informeren en te inspireren. Het moet een reden zijn om één van de programma's bij #Recharge te gaan volgen. De programma's zijn daarom ook makkelijk te vinden op de website. 

Ook op mobiel is de website goed zichtbaar en heeft het een gebruiksvriendelijke naviagtie. 

safari-navbar
Recharge-button
Free-Outdoor-Boy-Wearing-TShirt-Mockup

Cor heeft voor ons een nieuwe huisstijl ontwikkeld, waarbij hij al onze uitingen in een lijn heeft weten te krijgen. Erg blij mee!

Hidde de Vries, oprichter van The Recharge Company

View
error: Content is protected !!